Fantasmania Figura- Játékbolt Tetszik?

  Kapcsolatfelvétel   |   AKCIÓS termékek   |   Újdonságok Belépés  |  Kosár  |  Pénztár   

Ön mit keres?
Összetett keresés...
Kategóriák

Válasszon az összes kategóriából, itt!

o Magyar Szuperhős Mesék
o Adventure Time - Kalandra Fel
o Alien vs Predator figura
o Barbie, baba és lányos játék
o Batman
o Ben 10 figura
o Bosszúállók és Igazság Ligája szuperhős figurák
o Doctor Who - Ki vagy Doki
o Dragon Ball figurák
o Family Guy figura
o Fantasy és szörny figura
o Fantasztikus Négyes F4
o Five Nights at Freddys FNAF figurák
o Gamer videojáték figurák
o GI Joe figura
o Gyűrűk Ura és Hobbit figura
o Halo - Mega Bloks figurák
o He-Man figurák
o Hulk
o Indiana Jones figura
o Jurassic Park és más Dino figura
o Katonai - Military Figura
o Képregény Figura
o Kung Fu Panda plüss játék
o Mesehős játék figurák
o Minecraft figurák
o Mozi Figurák (Horror)
o Mozi Figurák (Kultfilm)
o Pankrátor figura WWE - TNA
o Pókember - Spiderman
o POP figurák - Nagyfejű Funko karikatúra figurák
o Power Rangers figura
o Retro és Vintage játékok
o Scooby-Doo figura
o Sin City figurák
o South Park figura
o Spawn figura
o Star Trek figura
o Star Wars figura
o Superman
o Terminator figura
o Tini Nindzsa Teknőcök figura
o Toy Story figura
o Transformers figura
o TV Sorozat Figura
o Vasember - Iron Man
o Verdák, Cars autók
o Walking Dead zombi figurák
o Wall-E figura
o World of Warcraft figurák
o X-Men figura
o Zene Figurák
o Könyv
o LEGO, Mega Bloks, Kre-O és más építőjáték
o Póló Sapka és ajándéktárgy
o Képregények - Régi képregény
o Képregények - Új Marvel és DC képregény
o Olcsó Játék
o Anime és Manga figura


Vásárlói vélemények

Méretkategória (kb)


Ár szerinti vásárlás

Kevesebb mint 2.000,-Ft
Min: 2.000,-Ft Max: 4.000,-Ft
Min: 4.000,-Ft Max: 6.000,-Ft
Min: 6.000,-Ft Max: 10.000,-Ft
Min: 10.000,-Ft
Az összes árat mutassa

Szállítás és garancia Szállítás és garancia

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik. Ha ez nem történik meg kérjük keresse fel az áruházat e-mailben a helyzet tisztázásához.

A Vevő részéről történő megrendelés elküldésével a Szerződés írásban foglaltnak minősül, melyet a Eladó elektronikusan iktat, és adatbázisban tárol. A vásárlási szerződés akkor jön létre, amikor a Vevő által a webáruház felületén beérkezett megrendelést a Eladó visszaigazolja és az abban lévő ajánlatot elfogadja.

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerül feltüntetésre.

A szállítás módja és költségei

Az áruházunkban vásárolt termékeket a vevő döntése alapján postázzuk, vagy adjuk át személyesen. Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és a végösszeget. Mivel ez ezt az áruház automatikusan számítja, a korrekció jogát fenntartjuk.

Ingyenes Szállítás: 14 000 Ft fölötti rendeléseket ingyen szállítunk (a postaköltséget mi álljuk). Részletek: Ingyenes szállítás

Előrefizetéses Postázás: 790 Ft/csomag A csomagot a vételár és postaköltség megérkezését követően maximum 3 munkanapon belül postára adjuk. Amennyiben egy termék különösen sürgős vagy időponthoz kötött, kérjük mindenképp jelezze. Csomagolási, kezelési vagy más (rejtett) költségeket nem számolunk föl.

A következő előrefizetési módok lehetségesek:

-Utalás bankszámláról

-Postán, rózsaszín csekken történő befizetés

Személyes átvétel: A megrendelt termék(ek) Budapesten, az új Fantasmania Bemutatóteremben is átvehetők megerősítés után. Címünk: 1082 Bp Üllői út 66/c (a Klinikák és a Corvin-negyed között). A személyes átvétel minden kezelési vagy plusz költségtől mentes.

Utánvételes postázás: 990 Ft/csomag, a vételárat és a szállítási költséget a kézbesítéskor kell fizetni. Utánvétes rendelésnél fontos, hogy minden adat helyes és hiánytalan legyen, mert a feladást végző kollégánk telefonon fogja keresni a biztonságos kézbesítéshez. Ha korábbi utánvétes küldeményét nem vette át, új rendelését már csak előreutalással tudjuk feladni.

Amennyiben valamilyen problémával, fennakadással szembesült, kérjük mindenképp írja meg mielőbb, hogy tisztázhassuk a helyzetet.

Számlázás

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Az adatkezelésről

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt (pl. a futárszolgáaltnak szüksége van a címre a kézbesítéshez). Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

A megadott adatokat az áruház rendszere az adatokat törlésig tárolja, adattörlési kérését emailben bármikor jelezheti. Részletes adatkezelési tájékoztató: http://fantasmania.hu/adatkezeles.pdf

Az áruház üzemeletetői:

Unibrand Hungary Kft, E-Mail: fantasmania.hu[KUKAC]gmail.com, Adószám: 25343966-1-43, Cégjegyzékszám: 01-09-209638, kibocsátó Cégbíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság, Székhely: (az alábbi címen üzletet, kiállítótermet, ügyfélszolgálatot NEM üzemeltetünk, így a termékek átvétele itt nem lehetséges) 1184 Budapest, Építő út 28/C, Ügyvezető: Szilágyi Dénes, Telefon: (az alábbi számon ügyfélszolgálatot Nem üzemeltetünk, rendelés leadása, rendelésekkel kapcsolatos információkérés e-mailben lehetséges, ha kérdése van, kérjük a fantasmania.hu[KUKAC]gmail.com címre írjon, így tudunk leghamarabb válaszolni) 06 30 231 40 18

fantasmania.hu Kft, Adószám: 23783823-1-41, Cégjegyzékszám: 01-09-977838, kibocsátó Cégbíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság

Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
"... 4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. (3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja. (4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta. (5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. ..."

Az itt feltüntetett információkkal (ez az aloldal a webáruház minden oldalára ki van linkelve a jobb oldali menüben) a webáruház részéről a tájékoztatási kötelezettséget teljesítettnek tekintjük. Kérjük, hogy ha nem megfelelő az áru, a gyári csomagolást semmiképp se bontsa föl, számláját semmiképp se dobja ki. Hibásan leadott vagy teljesített rendelést, elállási szándékot vagy kifogást és panaszt e-mailben vagy az oldal üzenetküldőjével tud jelezni.

Szavatosság

- 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről.
- 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről (a szavatosságra és a jótállásra vonatkozó szabályok).

A szerződés nyelve: magyar

A szerződés nem utal magatartási kódexre.

Az Általános Szerződési Feltételek (fenti szöveg) letölthető itt: http://fantasmania.hu/aszf.rtf

Linkek

- Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
- MKEH
- Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE)

Kosár Megnézem!

az Ön kosara üres


Figurák és játékok készletről Budapesti személyes átvétellel vagy postán!Újdonságok Megnézem!

Five Nights at Freddys 14cmes Foxy figura mozgatható végtagokkal, klasszikus megjelenéssel - Funko Legacy gyűjtői gamer figura FNAF
Five Nights at Freddys 14cmes Foxy figura mozgatható végtagokkal, klasszikus megjelenéssel - Funko Legacy gyűjtői gamer figura FNAF
7.490,-Ft

Akció Megnézem!

Batman Gotham figura - 18cmes Dr Hugo Strange gyűjtői figura Arkahm orvosi székkel Diamond Select
Batman Gotham figura - 18cmes Dr Hugo Strange gyűjtői figura Arkahm orvosi székkel Diamond Select
9.950,-Ft
8.490,-Ft

Hírlevél feliratkozás

HírlevélÉrtesítés új termékekről, akciókról!

Regisztráció itt: Hírlevél

Magyar Szuperhős Mesék magazin
Magyar Szuperhős Mesék
Olvastad már? Katt ide!

Elérhetőség:
Írjon nekünk: fantasmania.hu(SPAM-ELLENES-RESZ-VEDD-KI)@gmail.com
Bemutatóterem
(átvétel rendelés után)
1082 Budapest, Üllői út 66/c.
Nyitva tartás: H:11-15, K:14-19, Sze:14-19, Cs:14-19, P:14-19, Sz:11-15, V:zárva
minden jog fenntartva: Unibrand Hungary Kft/fantasmania.hu - Mozi | Képregény | Játék | Figura